Fixa stilen inför årets festivaler

Innan festivalen ens är igång börjar vi fundera över hur det ska bli och hur vi får till den rätta stilen. Gummistövlar passar inte lika bra på röda mattan, så det gäller att anpassa packningen efter typen av evenemang. Nu är det dags att tänka på garderoben och onlinebutiken NA-KD har allt du behöver för att komma förberedd till festivalen.

Kläderna sätter stilen

Alla har sin personliga stil och festivaler skapar tillfällen att uttrycka den fullt ut. Ta vara på den friheten och satsa på kläder och accessoarer som sticker ut eller gör dig bekväm. För dig som vill följa de senaste trenderna och få stylingtips finns det mycket inspiration att hämta på nätet där många influensers bär säsongens mode. För mer inspiration finns på Instagram @nakdfashion och #outfitinspo där de senaste trenderna och olika looks presenteras. Mixa eller matcha som du vill och komplettera med några statement detaljer. Fokusera på vad du vill uppnå med din look och fynda till låga priser.

Vi erbjuder en hel stil

Genom att handla online hos NA-KD kan du titta igenom vårt breda utbud och beställa dina varor hemifrån. Paketet skickas hem och det som inte passar kan skickas tillbaka utan extra kostnad. Hos oss hittar du nyheter inom olika märken och kategorier. Här finns även topplistan som ger en hint om vilka produkter som andra uppskattat mest. Som bidrag till hållbarhetstänk och klimatsmart shopping finns avdelningen för second hand där kläder kan säljas och köpas för att ge plaggen en längre livslängd. Även för de allra minsta finns en kollektion barnkläder. För att vårda kroppen och framhäva din skönhet finns ett brett utbud av produkter inom smink, hudvård och hårvård. Skapa den neutrala looken eller satsa fullt ut för rätt festkänsla. Om du vill ge bort en present men inte vet vad du ska välja finns våra presentkort som erbjuder glädjen och friheten i att själv få välja sitt paket.

Kom förberedd till festivalen

Festivaler erbjuder ett unikt koncept och en atmosfär som sällan kan hittas i andra sammanhang. De kombinerar kultur, frihet och social gemenskap. Oavsett om det gäller festival med film, musik eller något annat erbjuder de storslagna upplevelser. Många av oss längtar tills säsongen drar igång och ser till att komma förberedda. För att festivalen ska bli lika uppskattad som vi hoppas är det bra att komma ihåg vissa saker och ta del av andras erfarenheter och tips. Om festivalen hålls över dagen är det bra att packa lätt men genomtänkt. Försvara dina värdesaker nära kroppen, var beredd på omslag i vädret och att extra mat och dryck kan behövas. För övernattning är det bra att ta med ett tält som faktiskt tål regn, samt liggunderlag och sovsäck. Är det tillåtet att laga sin egen mat på området kan ett enkelt triangakök vara praktiskt att ta med, liksom en kylväska med det viktigaste. Konserver, pasta, frukt och mackor fungerar alltid. För röda mattan krävs inte mycket mer än stilrena plagg, några accessoarer och den lilla handväskan. Glöm inte att dubbelkolla om coronapass behövs så undviker du att stå oförberedd utanför när festligheterna drar igång.

Rekommenderade artiklar